Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (3.20 secunde)
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
Usi trantite in nas, vociferari, explicatii lamentabile, dar nici un leu incasat, cam de asta au avut parte echipele formate din angajati ai Primariei Craiova si ai Termoficarii, plecate sa recupereze datoriile de la localnici 60 de persoane, angajati ai Primariei Craiova si ai Regiei Autonome de Termoficare (RATf), s-au constituit in echipe si au batut ieri la usa asociatiilor mari debitoare.
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
Monitorul de Suceava: ... Nu voi avea liniste pana cand nu voi rezolva problema terenurilor de sub luciu de apa (Autor:
Comitetul de Management al programului ISPA a aprobat recent opt noi proiecte ISPA pentru Romania. Acestea vizeaza in special dezvoltarea infrastructurilor de mediu si de transport. Potrivit Ministerului Finantelor Publice, contributia Uniunii Europene pentru implementarea acestor noi proiecte, prin programul ISPA, este de aproximativ 332,92 milioane de euro.
2169/2004) sa se introduca o taxa vamala de 3% pentru importul de granule PET (polietilen tereftalat). Si pentru ca din aceste granule se fabrica recipientele de imbuteliere a apei minerale, a bauturilor racoritoare, a uleiului comestibil, a otetului, toate aceste produse vor avea costurile majorate.
Directorul general al Apaterm, Cristian Istrate (foto), a anuntat ca in scurt timp se vor lua masuri drastice impotriva asociatiilor care au datorii mari la furnizorul de apa calda Directorul si-a motivat decizia spunind ca desi a vorbit in repetate rinduri cu administratorii, situatia incasarilor nu s-a imbunatatit.
Sarmasagul are, in sfarsit, dupa peste 10 ani de asteptare, apa potabila la robinet. Reteaua de apa este executata, in acest moment, in procent de 70 la suta, insa comunitatea ar putea beneficia de o finantare a Fondului Roman pentru Investitii, in vederea extinderii retelei.
Astfel, doar 52% dintre romani beneficiaza de conectare la sistemul de alimentare cu apa si canalizare. Ca o comparatie, 90% din populatia tarilor din Uniunea Europeana beneficiaza de alimentare cu apa si de canalizare si 70% din populatia tarilor care au aderat de curand la UE.
Executivul a aprobat in sedinta de ieri scoaterea definitiva din rezervele de stat a cantitatii de 315 tone de apa grea pentru SN Nuclearelectrica, in vederea punerii in functiune a Unitatii 2 CNA Cernavoda in trimestrul I al lui 2007.
Incepand de saptamana viitoare, accesul in zona va fi restrictionat pentru ca trecatorii sa nu fie expusi la pericol. ... Ne-am intalnit si cu furnizorii de utilitati si ni s-a comunicat ca nu exista nici un fel de problema.
Vanzarile la apa si sucuri s-au dublat in aceasta perioada. ... Fuga de canicula este foarte acerba in acest sezon. Oriunde ne-am afla, acasa, pe strada, la birou, caldura ne urmareste, si am face orice pentru a scapa de aceasta problema.
Acest autovehicul-amfibie, care este dotat cu dispozitive de flotatie aprobate de United States Coast Guard, poate calatori la fel de bine si pe uscat, si pe apa.
Complexul Energetic Craiova a somat ieri primaria si Regia de Termoficare cu sistarea furnizarii energiei termice catre distribuitorul de apa calda si caldura, din cauza nerespectarii graficului de reesalonare a platii unei datorii istorice de 920 de miliarde de lei vechi.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a anuntat vineri ca noul sat Rast va avea si o retea de alimentare cu apa, de 800 de mii de euro, bani alocati pe ultima suta de metri de guvern, prin Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Regia Autonoma de Apa (RAA) Craiova va incerca anul viitor sa identifice fonduri pentru modernizarea statiei de apa de la Izvarna. ... Daca nu vom reusi, trebuie sa identificam alte surse de finantare nerambursabile care sa ne permita sa facem investitiile dorite la Izvarna.
Aproape toate localitatile doljene care s-au inscris in cursa pentru obtinerea finantarii pentru alimentari cu apa, canalizare, statii de epurare sau poduri in baza Ordonantei nr. 7/2006 vor beneficia de bani pentru realizarea documentatiei tehnice.
Din martie, gata cu pasarile din batatura gospodariilor aflate in localitati cu risc de aparitie a gripei aviare. Asa prevede un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentara (ANSVSA), care interzice detinerea de pasari domestice in aer liber in zonele cu risc.
google-analytics.com